Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus - Pret, Lansare, SpecificatiiSamsung Galaxy S8 vine în două variante de procesor,  cu Qualcomm Snapdragon 835 si cu Exynos 8895, cel din urmă fiind, aparent, ușor mai puternic decât cel dintâi. Telefoanele vor fi dotate cu 4GB de RAM, conform ultimelor zvonuri apărute în piață, deși ar putea exista și o variantă de 6GB, disponibilă pentru piața din China. Suna bine, nu?

orange.ro Telefoanele vor avea diagonale de 5,8 inci (pentru Samsung Galaxy S8) și 6,2 inci (pentru Samsung Galaxy S8 Plus). De asemenea, raportul de aspect al ecranelor este unul nou, de 18,5:9, iar rezoluțiile sunt ușor atipice tocmai din această cauză. Camera foto principală va fi una de 12MP, iar cea secundară va avea un senzor de 8MP, numai bun pentru selfie-uri. Asadar, puteti sta linistiti. Samsung Galaxy S8 ar trebui să fie construit în jurul unui panou 4K cu o diagonală de 5,2 inci. Acesta ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM al Samsung. Partea de captură este vitală pentru un smartphone de top în această perioadă, iar Galaxy S8 se pare că va avea o combinație între o cameră principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și o cameră de 9 megapixeli pentru selfie-uri. Spațiul de stocare va fi de minim 64GB, iar bateria va fi de 4200 mAh.

Lansarea Samsung Galaxy S8 este, cu siguranță, planificată pentru începutul anului viitor, însă planurile pentru o lansare la sfârșitul primului trimestru fiscal sunt deja afectate de scandalul Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S8 vine cu ecran curbat și rezoluție UHD

Încă de la Galaxy S6, Samsung a surprins prin introducerea ecranelor curbate pentru variantele Edge ale flagship-urilor sale. De această dată, însă, lucrurile ar putea sta diferit. Majoritatea surselor vorbesc despre faptul că Samsung a decis să adopte modelul de ecran curbat pentru ambele variante ale Samsung Galaxy S8. Astfel, nu va mai exista o distincție din punct de vedere al design-ului ecranului când vine vorba de cele două variante ale telefonului.

Mai mult ca sigur, rezoluția ecranelor va fi Ultra High Definition, utilizatorii având la dispoziție 2160 x 3840 pixeli. Există zvonuri privind un panou 4K, iar astfel, se crede că Samsung ar dori să aducă realitatea virtuală mai aproape de utilizatori.

Zvonurile cu privire la dimensiunile ecranelor sunt conflictuale, deși majoritatea surselor indică o variantă de 5.2 inci și o variantă de 5.5 inci a telefonului Galaxy S8. Alte surse vorbesc despre o variantă de 5.3 inci sau chiar de 5.1 inci, în locul ecranului de 5.2 inci.

Cameră dublă și iris scanner pentru Galaxy S8

Următorul flagship din seria Galaxy ar putea veni cu un set dublu de camere. Sursele vorbesc despre o combinație de camere cu senzori de 12 și 13 megapixeli. Există zvonuri și cu privire la alternativa unei singure camere foto pe Samsung Galaxy S8, iar aceasta ar avea rezoluția de 30 de megapixeli, însă este mai ușor de crezut că Samsung va urma modelul Apple în ceea ce privește sistemul dual de camere.

Camera secundară a Samsung Galaxy S8, ideală pentru selfie-uri, va primi un upgrade important în materie de senzor. După ce ultimele flagship-uri s-au bazat pe aceeași cameră cu senzor de 5MP, următorul smartphone va beneficia de o cameră cu senzor de 8 megapixeli. De asemenea, deasupra display-ului telefonului va mai exista o altă cameră. Aceasta va fi dedicată scanner-ului de iris, funcție ce a apărut prima oară la Note 7 și care, cel mai probabil, va fi implementată și pentru S8.
Performanțele Samsung Galaxy S8: mai mult RAM, un procesor nou și o baterie mai puternică
Bateriile telefoanelor par a fi, mai mereu, unul dintre punctele slabe ale acestora, deoarece au o capacitate mai scăzută decât și-ar dori utilizatorii. Dacă zvonurile se confirmă, însă, Samsung Galaxy S8 va veni cu o baterie de 6000 mAh. Variantele mai pesimiste (și mai realiste) vorbesc despre o capacitate a bateriei de 4200 mAh sau 3000 mAh.

Cele mai multe surse indică faptul că un upgrade masiv al memoriei RAM se pregătește, iar utilizatorii vor avea la dispoziție 6GB de RAM pe Samsung Galaxy S8.

Procesorul ce va fi parte din Samsung Galaxy S8 va reprezenta, de asemenea, un upgrade față de modelul anterior. Deși nu a fost lansat oficial, procesorul Qualcomm Snapdragon 830 ar putea fi introdus în specificațiile noului flasgship. Noul procesor ar putea avea un design octa-core, rulând la o frecvență de 3.2 GHz. Samsung lucrează și la o nouă versiune de Exynos și aceasta ar putea fi folosită pe o parte dintre unitățile de Samsung Galaxy S8

Smart Glow pentru Galaxy S8

Samsung a prezentat, în urmă cu puțin timp, o nouă funcție, Smart Glow. Acesta este un inel ce se găsește în jurul camerei din spate și care se poate aprinde în culori diferite, în funcție de preferințele utilizatorului. Smart Glow nu este doar un element estetic, ci și foarte funcțional. Una dintre abilități este cea de a se aprinde atunci când camera din spate detectează o față, ajutând utilizatorii să facă selfie-uri astfel.

Alertele de prioritate permit utilizatorilor să asocieze diferite contacte din agendă cu anumite culori; atunci când un anumit contact sună, inelul se va aprinde în culoarea corespunzătoare, nemaifiind nevoie ca utilizatorul să privească ecranul pentru a ști cine apelează.
Alertele de folosire oferă, prin intermediul Smart Glow, informații ”colorate” despre baterie și cât de încărcată este aceasta.

Smart Glow va fi introdus pentru prima dată pe Samsung Galaxy J2, dar cel mai probabil își va face simțită prezența și pe Samsung Galaxy S8. Până atunci, este probabil ca noi funcții să fie disponibile pentru utilizatori.

Alte noutăți și specificații ale Samsung Galaxy S8

Noul Galaxy S8 va fi livrat, cu siguranță, cu sistemul de operare Android 7.0, cunoscut și sub numele de Nougat. Samsung ar putea introduce și portul USB Type-C pentru S8, având în vedere că Note 7 este deja dotat cu acesta.
Elemente precum rezistența la apă și scanner-ul de amprentă vor fi, cel mai probabil, prezente și pe noul model de Samsung Galaxy S8, având în vedere că au avut succes pe modelele anterioare.
Când vine vorba de spațiul de stocare, se pare că Samsung va oferi variante de 64GB și de 128GB pentru Galaxy S8, iar utilizatorii vor putea folosi și un card de memorie micro SD de până la 256GB.

Lansarea Samsung Galaxy S8 și S8 Plus vine cu vești bune pentru utilizatori. Cele două dispozitive dispun de baterii mai rezistente decât cele care sunt încorporate în Galaxy S7.
Vă amintiți de dezastrul cu bateria Samsung Galaxy Note 7, iar acest eveniment ne arată că acumulatorul este unul dintre cele mai importante elemente de care un producător trebuie să țină cont când pune cap la cap un dispozitiv. Știm că Samsung s-a preocupat de această problemă și a implementat tot soiul de procese de siguranță pentru a se asigura că incidentul cu Note 7 nu se va repeta și în cazul Samsung Galaxy S8.

Dar deși poate că Samsung s-a preocupat de acest aspect, conform unui raport al Android Police, aflăm că bateriile integrate în dispozitivele S8 și S8 Plus se vor degrada la o rată ceva mai înceată prin comparație cu cea a predecesorului –Galaxy S7. Aparent, acumulatorul noului flagship al companiei va avea o rezistență foarte bună. Astfel, după un an de încărcări și descărcări, dispozitivele își vor putea menține o capacitate de 95%, pe când Galaxy S7 și-a putut menține 80% din capacitatea totală, conform Ubergizmo.În teorie, asta înseamnă că ai putea să te bucuri de dispozitiv pentru o perioadă mai lungă, fără a te îngrijora că acumulatorul își pierde prea repede din performanță.

Performanțele scăzute ale acumulatoarelor din dispozitivele mai vechi se datorează, în principal, modului în care ele sunt concepute. Bateriile din litiu au o tendință naturală de a se degrada de-a lungul timpului. Din acest motiv, ați putea observa că bateria telefoanelor pe care le aveți de ceva timp nu mai rezistă ca atunci când de abia le-ați scos din cutie. Deși tehnologia a mai avansat în ceea ce privește construcția bateriilor, cele din litiu-ion sunt mai mult sau mai puțin standardul, atunci când vine vorba despre dispozitivele portabile.

In aceasta perioada, Apple a lansat un mou model de iPhone rosu. Intrebarea noastra e pe care il veti alege? Puteti luat un samsung Galaxy S8 de aici:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu